فرقه ضاله بهاییت3
درشماره های گذشته مقاله یکی از اساتید و محققین در باره بهاییت درج گردید و اینک ادامه مقاله :
یکم. فعالیت بهائیت در سطح جهانی
در شرایط حاضر با توجه به جهت گیریها و نوع برخوردها علاوه بر اسرائیل که مقر و تشکیلات جهانی بهائیان در آن قرار دارد؛ آمریکا، آلمان، اتحادیه اروپا، سوئد، استرالیا، سوئیس، کانادا، انگلیس و اتریش به عنوان حامیان اصلی این فرقه ضالّه بوده و فعالیتهای گوناگون بهائیت از این کشورها ساماندهی میشود. در ادامه به نمونههایی از این فعالیتها در سطح جهانی میپردازیم:
1. تبلیغ و مذهب سازی
فرقه ضاله بهائیت به امر تبلیغات، اهمیت زیادی میدهد. در این راستا با توجه به نقش خاص و تعیین کننده فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی در رشد و گسترش مذهبهای ساخته و پرداخته دست استعمار، در شرایط کنونی شاهد حمایتهای مادی، تبلیغی و سیاسی بیدریغ قدرتهای استکباری از فرقه ضاله بهائیت در جهت بسترسازی برای فعالیتهای این مذهب استعمار ساخته باشیم؛ تنها به عنوان نمونه در حال حاضر، 400 پایگاه اینترنتی در جهان به تبلیغ مسلک بهائیت مشغولند که بعضاً در پوشش عنوان مقدس «مهدویت» با ارائه اطلاعات وارونه و غلط درباره امام زمان (عج) جستجوگران ناآگاه را به بیراهه کشانند. حامیان شیطان، پیشینه عملکرد بهائیت و تکاپوی آن در جهان معاصر بر ضد اسلام و ایران، 1384، بینا، ص14؛ به نقل از روزنامه کیهان، چهارشنبه 19 دی 1386، ص 8.
از سوی دیگر بیتالعدل حیفا، افزون بر میلیونها دلار هزینه برای خرید «فضا» و «وقت» از ماهوارههای گوناگون و کمکهای چشمگیر به تلویزیونهای ماهوارهای، مدتی است که تبلیغات رذیلانهای را با هدف تخریب وجهه جمهوری اسلامی در دست اجرا دارد. علاوه بر این رادیو بیبیسی لازم به ذکر است نخستین رئیس رادیو فارسی بیبی سی یک بهائی شناخته شده و معروف بود و هم اکنون نیز بهائیان حضور و نفوذی گسترده در بخش فارس سرویس جهانی بیبی سی دارند. ، رادیو فرانسه، رادیو آمریکا، رادیو اسرائیل نیز با تمام امکانات در اختیار این فرقه صهیونیستی هستند و سعی میکنند این فرقه ضاله در رسانهها به عنوان یک مذهب و در ردیف ادیان الاهی معرفی شود. تنها در یک نمونه برخی از کشورهای اروپایی و آمریکایی، اقدام به چاپ و انتشار یک سری تمبر با نام معرفی ادیان الاهی کردهاند که یکی از تمبرها به فرقه ضالّه بهائیت اختصاص دارد. چاپ این تمبر نشانگر تلاش و شگردهای مختلف استکبار برای ترویج فرقه ضالّه بهائیت و مقابله با آیین مقدّس اسلام است. ر.ک: خبرنامه فرهنگی - اجتماعی، شماره 133، ص 10 11.
در این راستا پس از انقلاب اسلامی، آمریکا پناهگاه رسمی و جولانگاه شدید و آشکار این فرقه به عنوان آلترناتیو تشیع در ایران گردید، به نحوی که آیةاللَّه مصباح یزدی در بازگشت از سفر آمریکا در دهه 60 در سخنرانی خود در مؤسسه باقرالعلومعلیه السلام قم گفتند: «آن ایام در آمریکا کنفرانسی راجع به تشیع و انقلاب اسلامی ایران برگزار شده بود که همه گردانندگان آن، حتی خدمتگزاران و چای دهندگانش، بهائی بودند» حامیان شیطان، پیشین. .
در کنار این قبیل فعالیتها کلیه بهائیان موظف به تبلیغ بهائیت به هر شخصی و در هر شرایطی هستند. تبلیغ در جوامع مختلف کاملاً سیستماتیک و زیر نظر لجنه مهاجرت و تبلیغ صورت میگیرد. در این راستا محور مهم تبلیغی بهائیان مهاجرت به دهات و روستاها و فریب دادن افراد سادهلوح و روستائی باشد چنانکه «موژان مومن» از محققان مشهور بهائیت خود اذعان دارد که جوامع بزرگ بهائی در بخشهای فقیر جهان متمرکز است که بیسواد هستند. وی اذعان میکند که اکنون امر بهائی عمدتاً دیانتی جهان سومی است. او معتقد است که تبلیغات بهائیت در آسیای شرقی، موفق نبوده و در کشورهائی چون ژاپن و کره جنوبی که آزادی مذهبی برقرار است، وضعیت بهائیت مشابه شرایط در اروپای غربی است و از رشد مناسب برخوردار نیست. خبرگزاری فارس، 4/6/87.
افزون بر مشکلات مربوط به ساختار فرقهای بهائیت، غربیان این فرقه را یک مسلک شبه عرفانی شرقی میدانند که لباسی به ظاهر از دنیای مدرن به تن کرده و پوششی است برای لاقیدی مذهبی. از سوی دیگر از جمله دلایل عدم استقبال غرب به بهائیت این است که عقاید بهائی در سیستماتیک کردن و عرضه محققانه تعالیم خود بسیار ضعیف بوده و اساساً عقاید و اصول مذهبی بهائیت از پشتوانه فلسفی و کلامی قابل دفاع عقلی و منطقی برخوردار نیست. تبیین و توضیح این موضوع در بخش بررسی و نقد عقاید بهائیت انجام شده است.
2. سازماندهی و جذب نیرو
یکی از مهمترین فعالیتهای فرقه ضاله بهائیت در سطح بینالمللی جذب نیرو و سازماندهی یک جبهه مخالف علیه اسلام و جمهوری اسلامی است. آنها از روشهای گوناگون نظیر دادن وام وکمکهای مالی به مستمندان و فقرا، نشستن پای درد دل افراد، توسل به شعارهایی پیرامون تساوی حقوق مرد و زن، ممنوعیت جنگ و لزوم تحقق صلح جهانی، کمک برای گرفتن پناهندگی و دیگر اقدامات سطحی، سعی در جذب برخی از عناصر سادهاندیش دارند.
در این راستا شاهد گسترش فعالیتهای تبلیغی و تشکیلاتی این فرقه در اقصی نقاط دنیا خصوصاً کشورهای اسلامی میباشیم؛ پس از فروپاشی نظام کمونیستی شوروی، کشورهای تازه استقلال یافته و همچنین دیگر کشورهایی که نظامشان کمونیستی بود، به عنوان بهترین طعمه برای استکبار مطرح شدند. مردم این کشورها که سالها در اختناق به سر برده بودند و هنوز زمینههای مذهبی خود را داشتند با برآمدن هر ندا و صدایی در مورد مذهب به آن جذب میشدند و این بهترین فرصت برای انحراف مردم ستمدیده بود. آمریکا، انگلیس با پول بادآورده حاصل از غارت سرمایههای دیگر کشورها - خصوصاً مسلمان - در همه جا شروع به تبلیغ بهائیت و وهابیت نمودند که از آن جمله میتوان به آذربایجان، قرقیزستان، تاجیکستان و آلبانی، اشاره کرد. آنها با فرستادن میسیونرهای بهائی و پخش پول، کتاب، بورس تحصیلی و... میان مردم و خریدن برخی مسؤولان بلندپایه و نشریات خائن، توانستند بخشی از اهداف فرقه ضاله را در آنجا ترویج کنند و عدهای از مردم را از اسلام حقیقی دور نگه دارند. در چند سال گذشته با تشدید فعالیت فرقه بهائیت در جمهوری آذربایجان، به ویژه باکو که با حمایت دولت آذربایجان انجام میشود، اعضای این فرقه تبلیغات خود را در ایران تشدید کردند. اعضای این فرقه که پیش از این با مرکزیت اسرائیل به فعالیت میپرداختند، با انتقال مرکز فعالیتهای خود به باکو، قصد تشدید اقدامات خود را در ایران دارند. سایت بازتاب، 19 مهر 1383.
از سوی دیگر تشکیلات بهائیت پس از استقرار نیروهای آمریکا در عراق، تحرکات مشکوکی را برای ترویج این آیین خرافی در این کشور آغاز کردهاند. گفته میشود؛ این نیروها یک محفل ملی در بغداد و چهار محفل ملی دیگر در شهرهای بصره، موصل و... راه اندازی کردهاند. بنا بر طرح یکی از رهبران ارشد این فرقه، قرار است نیروهای اعزامی با استفاده از ابزارهایی چون جاذبههای جنسی، اقدام به جمع آوری طرفدار برای فرقه خود کنند. یکی از پوششهای فعالیت عناصر بهائی، مراکز نمایندگی سازمان ملل متحد در عراق است. همچنین با پیشنهاد یک عنصر بهائی مقیم آمریکا به بیتالعدل (مرکز سیاسی و تشکیلاتی بهائیت در اسرائیل) این فرقه قصد دارد پس از آرامش نسبی در مناطق شیعهنشین عراق، اقدام به ساخت مکانهای بهائی در آنجا کند. روش دیگر بهائیان استفاده از جاذبه ازدواج به منظور شکار مردان و یا زنان غیر بهائی و اضافه کردن این افراد در سلک بهائیت بعد از ازدواج است و بتدریج فرد گرفتار شده وارد سیستم تشکیلاتی آنان میشود. به خاطرات خانم مهناز رئوفی در روزنامه کیهان و کتاب سایه شوم (مهناز رئوفی، تهران: کیهان، 1385) مراجعه نمائید.
3. نفوذ در مراکز علمی جهان
در حال حاضر بسیاری از مراکز پژوهشی در غرب، به تدریج گرفتار برخی از جریانهای انحرافی وابسته به محافل صهیونیستی و بهائیگری میشوند. چنانکه کرسی ایرانشناسی در بسیاری از مراکز همیشه در معرض اعمال نفوذ افراد و افکار بهائی قرار داد که پس از انقلاب اسلامی جدّیتر شده است و در مورد جلسات علمی و همایشها این امر وضوح بیشتری دارد، به طوری که کمتر همایشی است که به نوعی به مباحث ایرانشناسی به خصوص دوره معاصر مربوط باشد و چندین نفر از بهائیان شناخته شده در آن حضور فعال نداشته باشند. شواهد فراوانی وجود دارد که نشان میدهد طی سالهای اخیر شماری از افراد وابسته به جریان بهائیت نه صرفاً بر اساس صلاحیتهای علمی بلکه به صورت عمدی و با هدایت خاص به این مراکز نفوذ کردهاند و درست به دلیل ارتباط استواری که در یکصد سال گذشته میان بهائیت و صهیونیسم بوده، این جریان مورد حمایت لابیهای صهیونیستی هم قرار داشته و دارد. تعارض امنیت و علمآموزی؟، رسول جعفریان، بازتاب، 11 خرداد 1386.
4. تحریف تاریخ ایران
سردمداران بهائیت از ابتدای تشکیل این فرقه ضاله تخصص ویژهای در تحریف تاریخ و واقعیتها داشته نمونههایی از تاریخسازی جعلی و تحریف تاریخ را میتوانید در خاطرات صبحی مشاهده نمائید. و در این راستا دایرةالمعارف ایران موسوم به دایرةالمعارف ایرانیکا توسط یک بهائی که در دانشگاه کلمبیا مشغول است با بودجه آمریکا، افکار صهیونیستی و کمک برخی ایرانیان مقیم خارج در دست تهیه است. سایت مرکز اسناد انقلاب اسلامی، به نقل از رجا نیوز، 9/1/1386.
از نکات قابل توجه در این دایرةالمعارف که مدعی تدوین تاریخ پنج هزارساله ایران است، تحریف آشکار باورها و تاریخ سرزمینمان باشد و به دلیل گرایش مدیر ایرانیکا به فرقه بهائیت بسیاری از اعتقادات نادرست و گمراه کننده این گروهک به جامعه ایرانیان نسبت داده شده و حتی روایت تاریخ باستان ایران نیز متأثر از این تحریف آشکار تاریخی است. در بسیاری از قسمتهای این مجموعه تحریفهای جدی در مورد اعتقادات ایرانیان وارد شده و باورهای نادرست بهائیت به عنوان عقاید دینی ایرانیان جعل شده است.
5. طرح روحی
این طرح توسط یکی از بهائیان مهاجر ایرانی به نام «روحی ارباب» در چند سال قبل طراحی و پس از بررسی و اجرای آزمایشی آن در کلمبیا به تصویب «بیتالعدل حیفا» - به عنوان بالاترین نهاد تصمیم گیرنده فرقه ضاله بهائیت در سطح جهان - رسید. و به عنوان یک «راهنمای عمل» به تمام محافل بهائی ابلاغ گردید. یکی از مهمترین اهداف «طرح روحی» ایجاد بسترهای لازم برای افزایش آمار تعداد بهائیان است و مسئولان مرکزیت بهائیت برای ایجاد سهولت در دستیابی به این هدف، با یک برنامه ریزی گسترده، مؤسساتی را تحت عنوان «مؤسسه آموزشی» در کشورهای مختلف ایجاد کردند که براساس آخرین آمارهای منتشره از سوی مرکزیت بهائیت تعداد اینمراکز آموزشی بیش از یکصد مرکز میرسد. مرکزیت بهائیت برای دستیابی به اهداف طرح روحی زمان بندیهای مشخصی را معین کرده که شامل «نقشههای پنج ساله» و «نقشهچهار ساله» است. شعار اصلی نقشه پنج ساله، «دخول افواج مقبلین» نام دارد. مؤسسات آموزشی که بهائیان در ارتباط با طرح روحی ایجاد کردهاند، افزون بر هیأت مدیره، زیر نظر مشاور قارهای بهائیت که از سوی «بیتالعدل حیفا» معرفی و تأیید شده است، اداره میگردد.
تبلیغات فرقه بهائیت در کشورهای اسلامی، به ویژه خاورمیانه به دلیل حساسیتهای خاصی که در مورد آن وجود دارد، براساس یک استراتژی ویژهای که از سوی مرکزیت بهائیت بدان نام «استراتژی خاموش و پنهان» داده شده، اداره میشود و برای تحقق اهداف این استراتژی در کشورهای مسلمان زمان بیشتری در نظر گرفتهاند و تا سال 2021 میلادی برای رسیدن به اهداف مورد نظر وقت و فرصت معین کردهاند. ماهیت و اهداف طرح روحی، روزنامه کیهان، 22 شهریور 1385، ص 8.
در مجموع امروز بهائیت یک تشکیلات بینالمللی است و شهر عکا (قبله بهائیان که در اسرائیل قرار دارد) مرکز همبستگی و پیوند آنها با صهیونیسم است. اهداف آنان با اهداف صهیونیسم گره خورده و به یکدیگر احترام متقابل دارند. بیشترین پیروان بهائیت، در کشور آمریکا ساکنند. تشکیلات آنان در تمام کشورهای جهان - به ویژه کشورهای آفریقایی و آسیایی - شعبه دارد و برای خود تبلیغ میکنند. پیوند و همکاری متقابل بهائیت و صهیونیسم، محمدرضا نصوری، مجله انتظار ش 18. امروزه آنان در سطح بینالمللی فعالیت خود بر ضد ایران، اسلام و تشیع را به نحوی شدت بخشیدهاند و عملاً بهائیت به یکی از بازوهای پرتحرک نظام سلطه جهانی، به ویژه در خاورمیانه، مبدل شده است.
دوم. فعالیت کنونی بهائیت در رابطه با ایران
تشکیلات استعماری بهائیت همزمان با تحرکات وسیع خود در سطح جهان، سیاست خویش را بر تبلیغ گسترده و علنی در داخل کشور استوار کرده و تلاش مینماید تا با تجدید سازمان بهائیت در داخل، اهداف شوم سیاسی، فرهنگی و اقتصادی خود را به شکل صریح، بیپروا و گستاخانه پیش ببرد؛ تا جایی که مرکز تشکیلات جهانی بهائیت مستقر در اسرائیل به تشکیلات بهائیت در ایران دستور داده است به مناسبت فرا رسیدن یکصدمین سالگرد درگذشت عباس افندی در سال 2021. م باید تا این سال ده در صد از جمعیت ایران بهائی شوند. در این راستا برنامههای تشکیلات بهائیت در رابطه با ایران در دو بخش خارجی و داخلی عبارتند از:
الف. خارج از کشور:
1. حمایت استکبار جهانی، به ویژه آمریکا، در پوشش دفاع از حقوق بشرآزادی بیان و عقیده که همواره به حمایت رسمی از تشکیلات بهائیت ایران پرداخته است. همانگونه که گذشت پس از پیروزی انقلاب اسلامی، شاهد خیل عظیم قطعنامههایی هستیم که توسط دولت و نمایندگان آمریکا کشورهای غربی و مجامع بینالمللی در طرفداری از جاسوسان بهائی و محکومیت ایران به تصویب رسیدهاند و تلاش میکنند در راستای فشارهای سیاسی و نظامی خویش، همپای شرایطی چون صلح خاورمیانه، پرونده هستهای ایران، آزادی بهائیت را به عنوان یک اقلیت دینی مطرح سازد.
جالب این است که برخی روشنفکران داخلی وابسته به مراکز سلطه جهانی، هم به بهانه دفاع از حقوق بشر، از اقدامات خائنانه عناصر بهائی و گروههای انحرافی ضاله حمایت میکنند. شبکههای خبری وابسته به صهیونیسم و رسانههای گروهی آمریکا نیز به حمایتهای گسترده تبلیغی برای بهائیت میپردازند تا در کنار اقدامات دولت و مجلس نمایندگان آمریکا، زمینهها و بسترهای لازم را برای تحقق اهداف سلطه جویانه خود توسط بهائیان فراهم آورند. تشکیلات بهائیت در ایران نیز از این فرصت جهت پیشبرد اهداف خویش بهره میبرد.
2. کارشکنی در روند پرونده هستهای ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی، در شرایطی که ملت مسلمان ایران راه خود را برای کسب علم و پیشرفت در علوم جدید و مخصوصاً انرژی هستهای هموار ساخته، کارشکنی و گسترش تبلیغات بهائیان، فشارهای بینالمللی را برای تسلیم و دست کشیدن از این تکنولوژی مضاعف نموده است. بدیهی است چنین خیانتهایی از قبل طراحی و برنامه ریزی شده و بیتالعدل نیز بار دیگر به وظیفه وجودی خود عمل نماید. جوابیه مردمی کانون فرهنگی رهپویان وصال شیراز به نامه سرگشاده جامعه بهائی ایران به رئیس جمهور، واحد فرق انحرافی.
3. نفوذ تشکیلات بهائیت در سازمان ملل بعنوان عضو رسمی سازمان غیردولتی ملل متّحد و ارتباط با اپوزیسیون خارج از کشور که از این طریق جهت اعمال اهداف خود در کشورها، بهره میبرد.
ب. داخل کشور:
1. تغییر ذهنیت مردم ایران درباره این تشکیلات از یک مسلک منحرف و دستگاه جاسوسی برای بیگانگان، به شهروندانی عادی و بیخطر با شیوههای مختلف از جمله مظلومنمایی و بهره گیری از محافل جهانی مانند سازمان حقوق بشر.
2. پخش مداوم شبهات فکری و عقیدتی در باره اصول و فروع دین اسلام خاصه تشیع، از طریق رسانههای دیداری، شنیداری و نوشتاری به ویژه اینترنت.
3. ترویج فمنیسم در جهت معارضه با استحکام و سلامت پایههای خانواده و تضعیف احکام اسلام.
4. تلاش جهت نفوذ در ساختار سیاسی برای دستیابی به اسرار نظام، کمکردن حساسیتها و مقاومتهای مسولان نظام درباره فرقه بهائیت و کمرنگ جلوه دادن خطر این فرقه؛ به عنوان نمونه سران تشکیلات بهائی در ایران با برخی از کاندیداهای مستقل مجلس وارد مذاکره شده و به این کاندیداها گفته بودند که ما بهائیها این تعداد رأی داریم و حاضریم به نفع شما وارد صحنه شویم به این شرط که اگر شما وارد مجلس شدید از حقوق ما دفاع کنید. سید کاظم موسوی (گفت و گو)، خبرگزاری فارس، 3/2/1387.
همچنین در این زمینه شاهد دستورالعمل فرقه ضاله بهائیت به پیروان خویش برای شرکت در کنکور سال 1386 میباشیم؛ این دستورالعمل هنگامی صادر شد که سازمان سنجش ستون مذهب را در فرمهای ثبت نام مراکز آموزش عالی کشور حذف کرد. در چنین شرایطی فرقه ضاله بهائیت تلاش میکند عناصر خویش را بعد از اخذ مدارک تحصیلی دانشگاهی به مراکز دولتی نفوذ داده و اهداف استعماری اربابان خود را دنبال نماید. روزنامه جمهوری اسلامی، ستون جهت اطلاع، 11/10/1385.
5. تلاش برای افزایش جمعیت؛ پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، بهائیانی که در ایران ماندند علی رغم سیاستهای اعلام شده از سوی دولت جمهوری اسلامی در خصوص کنترل جمعیت، در جلسات خود نسبت به این مسئله، با حساسیت برخورد کرده و تصمیم گرفتند که همچنان به تولید نسل و افزایش جمعیت خود ادامه دهند. هدف آنها از این تصمیم عبارت است:
یک. افزودن جمعیت فرقه بهائیت، جهت گرفتن امتیازات بیشتر،
دو. منزوی نشدن به دلیل کمی جمعیت در شهرها و روستاها،
سه. آماده نمودن جوّ برای افزایش فعالیتهای سیاسی خود. ر.ک: خبرنامه فرهنگی اجتماعی، شماره 106، ص 28 و نیز شماره 108، ص 44 45.
6. تلاش برای بالانشان دادن تعداد بهائیان در ایران به مثابه گامی مقدماتی و محکمه پسند جهت دستیابی به رسمیت قانونی؛ یکی دیگر از شگردهای تبلیغاتی فرقه صهیونیستی بهائیت تلاش برای بزرگ نمایی تعداد این فرقه در داخل ایران میباشد چنانکه در بسیاری از آمارها که غربیها طی سالهای اخیر میدهند با ارائه آماری مضحک تعداد بهائیان ایران را حتی از تعداد مسیحیان، یهودیان و زرتشتیها بیشتر دانسته و مدعی هستند جامعه بهائی ایران بزرگترین اقلیت مذهبی غیر مسلمان در ایران است. بخش فارسی رادیو فرانسه، مورخه 14/11/1375.
در دستوری تشکیلاتی نیز، سران بهائیت خواستهاند تا آمار بهائیان حاضر در کشور بزرگ نمایی شده و تعداد را از آن چه که هست، بسیار بیشتر نشان دهند. به این منظور به بهائیان کشور در سر شماریها دستور، دادهاند که در ستون «دین» یا در ستون «سایر» درج نام «بهائی» کنند. با این همه نتایج بدست آمده از سر شماری عمومی سالهای 1375 و 1385 نشان میدهد، آمارهای ادعائی آنها به هیچ وجه صحت ندارد. مطابق آنچه در سایت رسمی مرکز آمار ایران آمده، ر.ک: پایگاه اینترنتی درگاه ملی آمار؛
www.sci.org.ir ستون «سایر و اظهار نشده» در سال 1385 تعداد 263199 نفر از 70472846 جمعیت کل کشور (یعنی سی و هفت صدم در صد) بوده است. ضمن آنکه این آمار هم شامل کلیه کسانی است که به هر دلیلی نخواستهاند دینشان را اظهار کنند که شامل همه دگر اندیشان اعم از کمونیستها، تودهایها، شیطان پرستها، بودائیها و سیکها و بهائیها و... میتواند باشد. اگر سهم بهائیها از ستون «سایر و اظهار نشده»، پانزده در صد هم باشد شاید بتوان گفت آمار بهائیان ایران در سال 1375 و 1385 حدود 25 و 40هزارنفر تخمین زده شود، که فاصله بسیار زیادی با میزان ادعائی بیتالعدل که این آمار را 300 هزار نفر اعلام کرده است، دارد. البته اگر تشکیلات بهائی این آمار را قبول ندارد میتواندآمار دقیق تسجیلی خود را منتشر نماید. یک احتمال هم میتواند این باشد که بهائیان بر خلاف دستور تشکیلاتی بیتالعدل، به دلایل متعددی از جمله، عدم اعتماد به دستورات سری آن، برخورداری از مواهب اجتماعی، شغلی و تحصیلی، خود را در سرشماریها مسلمان اظهار نموده تا راحتتر زندگی کنند. این امر البته در بهائیت سابقه هم دارد؛ طبق متون بهائی، عبدالبهاء در فلسطین خود را مسلمان جازده و در نماز جمعه مسلمین شرکت میکرده و خود را مقید به احکام اسلامی مینمایانده، تا راحتتر زندگی کند. (ر.ک: آمار بهائیان ایران، سایت بهائی پژوهی، 2/9/1386)
7. بازگشت سرمایه داران و نخبگان فرهنگی (اخراجی یا فراری ) بهائی به ایران جهت قبضه اقتصاد و فرهنگ کشور و نیز تأمین پشتوانه مالی برای تبلیغ بهائیت و پیشبرد اهداف تشکیلاتی آن. چنانکه در این زمینه شاهد اخبار متعددی نظیر؛ خرید دستهجمعی زمینهای شهرک بهارستان اصفهان توسط بهائیان، نفوذ بهائیان در بازار دارو و...، در رسانهها میباشیم.
8. احیای اماکن مقدس بهائی در ایران از طریق نفوذ در سازمان میراث فرهنگی و سوق دادن ایرانیان و افراد توریست به عنوان بازدید از اماکن باستانی به مکانهای یاده شده.
9. تلاش برای ارتباط با اپوزیسیون داخل کشور و جلب حما یت آنان از تشکیلات بهائیت ایران.
10. تلاش جهت نزدیکی با محافل روشنفکری ایران به منظور پذیرش جامعه بهائی به عنوان عضوی از جامعه مدنی ایران. مردم ایران خواهان انحلال تشکیلات بهائیت، مهدی نائینی، خبرگزاری فارس، 26/6/1387.
11. نفوذ در سازمانهای غیردولتی NGO(ها) که در عرصههای گوناگون ملی و بینالمللی از امور امدادی، رفاهی، مذهبی گرفته تا دفاع از حقوق بشر، پناهندگی و توسعه علوم و تکنولوژی و امور زنان و جوانان به فعالیت مشغول میباشند.