سفارش تبلیغ
صبا ویژن

روستای ایول
 

فرقه ضاله بهاییت4

 درشماره های گذشته مقاله یکی از اساتید و محققین در باره بهاییت درج گردید و اینک ادامه مقاله :

12. تبلیغ به مسلک بهائیت با اجرای طرح روحی؛ شیوه اجرای این طرح که پنج سال قبل با پیام 26 نوامبر 2003 میلادی بیت‏العدل حیفا آغاز شد، با فعالیت‏های گذشته بهائیان ایران تفاوت اساسی دارد. در حقیقت با ارسال این پیام و آغاز اجرای طرح در ایران، فرقه ضاله بهائیت شیوه تبلیغاتی - هجومی جدیدی را در برخورد با نظام اسلامی ایران در پیش گرفته است. به همین مناسبت در سال 1380 سیزده نفر از بهائیان به اصطلاح مستعد، زیر پوشش‏های مختلف از ایران به امارات متحده عربی - دوبی - رفته و در آنجا دوره‏های آموزشی کتاب‏هایی را که برای اجرایی کردن این طرح تدوین و تألیف شده است، آغاز کردند. برای اجرای طرح روحی تاکنون هفت عنوان کتاب تألیف و آماده شده است که عناوین برخی از کتاب‏ها عبارتند از: کتاب گفتگوهای هدفمند با غیر بهائیان، تاریخ بهائیت، آموزش و نحوه تبلیغ بهائیت و کتابی برای مبلغان فرقه.
اعزام مبلغین به دوبی، با چند هدف صورت می‏پذیرد:
1. فراگیری چگونگی تبلیغ گسترده و مخفیانه در جمهوری اسلامی ایران.
2. فراگیری راه‏های جدید فریب مسلمانان شیعه ایرانی.
3. فراگیری چگونگی انتخاب هدف یا سوژه، بی‏آنکه گرفتار افراد مؤمن و مأموران اطلاعاتی شوند و این در حالی است که رفت و آمد سالانه صدها هزار مسافر که برای خرید و تفریح به دوبی می‏روند، در حقیقت این منطقه را به شکارگاه سرکردگان «بیت‏العدل حیفا» برای صید نیروهای ناآگاه جدید مبدل کرده است. مرکزیت بهائیت در حیفا توصیه دارد که در ایران به دلیل حاکمیت نظام اسلامی و وجود شرایط خاص، طرح روحی از سن 16 سالگی آغاز شود و کودکان بهائی از سن 12 تا 15 سالگی و در صورت امکان به همراه بزرگترهایشان با هدف فریبکاری به کارهای خیریه و عام المنفعه نظیر عیادت از بیماران در بیمارستان‏ها، نظافت پارک‏های محل و معابر کوهستانی، مراجعه به آسایشگاه سالمندان و کمک به سالخوردگان بپردازند. در اردیبهشت 1383 بخشی از طرح روحی که مربوط به آموزش راهنمایان و مبلغان بود، به پایان رسید و تعدادی راهنما آماده فعالیت شدند. به همین سبب و بنا به دستور بیت‏العدل حیفا حرکت و هجوم تبلیغاتی بهائیان به سمت جوامع غیربهائی آغاز شد.
در این راستا نماینده ارشد بیت‏العدل و فرد شماره یک و مرجع بهائیان در ایران طی ابلاغیه‏ای رسمی به کلیه بهائیان ایران تأکید می‏نماید: «ما نبایستی فقط به دوستانی اکتفا کنیم که از قبل در زمره دوستان درآمده‏اند، زیرا این امر به علت محدود بودن دایره این دوستی‏ها، ناچاراً به تدریج اقدامات ما را محدود و متوقف خواهد نمود و بایستی با طرح دوستی‏ها و صمیمیت‏های جدید و پس از حصول اطمینان از طریق معاشرت‏های خانوادگی و گفتگوهای هدفمند، دایره دوستان مطمئن خود را مرتباً اتساع ببخشیم تا امکان لازم برای یافتن نفوس مستعده فراهم گردد». ماهیت و اهداف طرح روحی، روزنامه کیهان، چهارشنبه 22 شهریور 1385، ص 8.
پیروان فرقه ضاله بهائیت براساس طرح روحی آویختن به حربه دروغین را نیز جایز می‏شمارند. از جمله یکی از اعضای محفل ملی بهائیت ایران با تکیه بر دستورالعمل بیت‏العدل مبنی بر اینکه باید با افراد غیربهائی ارتباط برقرار کرد، نفوذ در جوامع روستایی و کوچک را زیر این پوشش که ما بهداشت‏یار هستیم و یا به عنوان مسئول برای خدمت به شما آمده‏ایم، و هر وسیله‏ای برای شناسایی افراد مستعد جذب آنها به بهائیت را لازم می‏داند: «اگر فرضاً دوستان ایده‏هایی را بیان می‏دارند مانند اینکه بهداشت یار هستیم و...، اینها هدف نیستند، بلکه محملی است برای شناسایی افراد مستعد و اینکه آنها را وارد پروسه مؤسسه آموزش نماییم.»
او بهره‏برداری از دوستان دوران مدرسه، مهاجران فقیر افغانی کمک مالی به خانواده‏های مستمند و ایجاد کلاس‏های آشپزی و هنری، رفت وآمد به کتابخانه‏ها و سمینارهایی که در فرهنگسراها برگزار می‏شود، را وسیله‏ای برای ایجاد ارتباط مخفی و سپس تبلیغ بهائیت می‏داند. براساس برنامه طرح روحی هر خانواده بهائی در ایران باید چند راهنما داشته باشد تا بتوانند با خانواده‏های غیر بهائی مرتبط شوند و با این توصیف در هر نقطه‏ای که یک یا چند خانواده بهائی وجود دارد، خانواده‏های مسلمان و غیربهائی باید در معرض تهدیدات ناشی از تبلیغات بهائیان قرار داشته باشند. اصولاً هدف اصلی تبلیغات این فرقه جذب افرادی است؛ «که از اسلام آگاهی ندارند یا مورد تبلیغ سوء قرار گرفته باشند، تدین نداشته و مقید به مسائل مذهبی نباشند. در کل آن علاقه‏ای که هر کسی نسبت به دین خود دارد را نداشته باشند. یک عده هم کسانی هستند که فکر می‏کنند اگر وارد این تشکیلات شوند، پولدار می‏شوند. یا خانم‏هایی که دلشان می‏خواهد حجاب نداشته باشند. چون وقتی وارد آن‏جامعه می‏شوند می‏توانند حجاب را کنار بگذارند و خودنمایی زیادی برای مردان داشته باشند. آن‏ها می‏گویند برای اینکه حرف‏های ما را بشنوی باید تعصب را کنار بزنی. فرد هم ذهن خود را از حرف‏ها پاک می‏کند و حرف‏های آن‏ها جایگزین می‏شود» سایه شوم شعاری به نام جستجوی حقیقت، گفتگو با مهناز رئوفی، شبکه خبری برنا نیوز 29/8/1386. .
براساس رهنمودهای طرح روحی، هویت کلیه افراد جذب شده به جلسات دعا باید کاملاً سرّی و مکتوم بماند. این تأکید که بی‏شباهت به عملکرد گروهک منافقین نیست، تا آن حد است که حتی افراد بهائی مقیم ایران نیز نباید در جریان این امور قرار گیرند. براساس اولویت تشکیلات بهائیت در ایران، کلیه مؤسسات تحت پوشش، از جمله «مؤسسه تربیت امری»، باید در خدمت مؤسسه آموزش مردمی قرار گرفته و از اردیبهشت 1384 علاوه بر انجام امور ذاتی خود، عملاً مأموریت‏های جدیدی با هدف جاسوس‏پروری به نفع رژیم صهیونیستی اسرائیل و جذب هر چه بیشتر غیر بهائیان فراهم نمایند. سایه شوم(بازتاب) فعالیت‏های محرمانه، روزنامه کیهان، پنجشنبه 23 شهریور 1385، ص‏8.
در راستای تحقق اهداف فوق، تشکیلات بهائیت در داخل ایران دامنه فعالیت‏های تبلیغی خود در تهران و سایر شهرها را شدت بخشیده و با اقدامات مختلف از جمله راه‏اندازی سایت‏ها و وبلاگ‏های متعدد، مراجعه حضوری، ارسال کتاب، توزیع اطلاعیه و سی‏دی در برخی شهرها پیرامون فرقه ضاله بهائیت که حاوی مطالب موهن از جمله معرفی کتب فرقه ضاله بهائیت، مقالاتی در معرفی بیت‏العدل بهائیت و بهائیان، توهین به مقدسات اسلامی و سایر ادیان توحیدی‏طرح ادعاهای مکاتب ضد دینی، تکفیر شیعه و ایجاد اختلاف میان مذاهب اسلامی، داستان‏های غیراخلاقی و...، به تبلیغ این فرقه اقدام نموده تا بتوانند هوادارانی را در بین جوانان و مردم پیدا کنند. اخیراً نیز در برخی مدارس کشور، دانش آموزان بهائی به انحاء مختلف از قبیل، توزیع جزوه‏های ویژه‏ای که در اسرائیل مختص جوانان چاپ شده‏اند، شناسایی دانش آموزان کم بضاعت و پرداخت کمک هزینه و تقبل برخی هزینه‏های خانواده‏های آنها، ارسال فایل‏های بلوتوث ویژه برای مراحل تکمیلی که حاوی سخنان سرگردگان این فرقه گمراه است، هم شاگردی‏های خود را به آیین ضاله بهائیت دعوت می‏کنند. در مرحله نهایی نیز برای رسمیت بخشیدن به فعالیت افرادی که تازه جذب شده‏اند پارتی‏هایی در منازل دانش آموزان بهائی با حضور یک مبلغ ارشد! برگزار می‏شود و برنامه تخصصی! به این افراد در حوزه مورد علاقه‏شان داده می‏شود. (تبلیغ بهائیت در مدارس کشور، جهان نیوز، 27 بهمن 1387)
در شرایط فعلی، بهائی‏ها در عرصه وبلاگ نویسی و اداره سایت نیز فعال می‏باشند. همچنین فرقه ضاله بهائیت با پشتوانه عظیم مالی صهیونیسم و آمریکا سرمایه‏گذاری کلانی را در زمینه اقتصادی و اجتماعی در دست اجرا دارد و با در دست گرفتن نمایندگی تعداد زیادی از شرکت‏های فنی و خدماتی در برخی شهرها اعتراض مردم را برانگیخته است. حجت الاسلام حسین جمالی زاده امام جمعه شهرستان جیرفت، روزنامه جمهوری اسلامی، 29/9/1386 صفحه جهت اطلاع. ایجاد آرایشگاه‏های رایگان برای مردان جلسات شب‏نشینی، ترویج و تبلیغ ازدواج خواهر و برادر، راه‏اندازی سوپرمارکت‏ها و ارائه خدمات رایگان، اهدای هدایا و بعضاً کمک نقدی به جوانان دختر و پسر، از دیگر اقدامات این جریان جهت جذب به محافل پنهانی خود می‏باشد. مبلغان این فرقه پا را فراتر گذاشته و حتی به روستاها می‏روند و با سوء استفاده از فقر در مناطق روستایی و محروم به دنبال رفع مشکلات مالی و اقتصادی آنها بوده تا بتوانند پایگاه اجتماعی خود را در بین مردم ارتقا دهند. ر.ک: پایگاه تحلیلی خبری جهان، گزارش تبلیغ ازدواج با محارم از سوی بهائیت 18/10/1386.
در برخی استان‏های کشور نیز مبلغین فرقه ضاله بهائیت با سوء استفاده از مشکلات اقتصادی برخی از جوانان، آنها را در شرکت‏ها و بنگاه‏های اقتصادی متعلق به خود به کار می‏گیرند. در این بنگاه‏ها علاوه بر اینکه از توان این جوانان در رسیدن به اهداف مالی خود استفاده می‏کنند، به تبلیغ عقاید انحرافی فرقه بهائیت پرداخته و از این افراد برای حضور در کلاس‏های طرح روحی خود دعوت می‏نمایند. تبلیغ بهائیت در بنگاه‏های اقتصادی، پایگاه تحلیلی خبری جهان، 3/12/1386.
و پس از جذب کسانی هم که می‏خواهند از این دایره بیرون بیایند با محدودیت‏ها و تهدیدهای جدی مواجه می‏شوند.
به گفته یکی از بهائیان که پس از آگاهی از ماهیت این فرقه ضاله مشرف به دین مقدس اسلام گردیده؛ «کسانی که وارد بهائیت می‏شوند دیگر در اختیار خود نیستند. آزادی ندارند و همیشه تحت نظر هستند. هر مسئولیتی که تشکیلات به اعضا بدهند باید انجام شود. زندگی فرد در اختیار خودش نیست. جلساتی هر ده روز یک بار برگزار شود که شرکت در آن برای همه اجباری است» سایه شوم شعاری به نام جستجوی حقیقت، گفتگو با مهناز رئوفی، شبکه خبری برنا نیوز 29/8/1386. .
بررسی اقدامات و فعالیت‏های گسترده جریان بهائیت حاکی از این واقعیت است که اغفال و جذب جوانان از طریق نیازهای اقتصادی و مسائلی که از لحاظ غریزی، جنسی و احساسی جاذب می‏باشند، در دستور کار این فرقه صهیونیستی قرار دارد که در چند سال اخیر بی‏سابقه بوده‏ روزنامه جمهوری اسلامی، 23/8/1386، صفحه جهت اطلاع. و این خود زنگ خطری است برای مسئولان و متولیان بخش‏های مختلف سیاسی، فرهنگی و عقیدتی جامعه که در کنار اهتمام به اقدامات فرهنگی و روشنگری‏های رسانه‏ای پیرامون ماهیت و اهداف شوم این فرقه ضاله، به حل اساسی معضلات اقتصادی و اجتماعی توجه جدی داشته باشند؛ زیرا دشمنِ بیدار و هوشیار در کمین جوانان ما نشسته است. خطر بهائیت جوانان را تهدید می‏کند، ستار هدایت خواه عضو کمیسیون فرهنگی، خانه ملت، 17 آبان 1385؛ ترفند بهائیت برای جذب جوانان پسر و دختر، پایگاه تبیان، 10/12/1386.
پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و شکل گیری نظامی مردمی بر اساس آموزه‏های اصیل اسلامی، بزرگترین ضربه به فرقه بهائیت و مدافعان داخلی و خارجی آن بود که توانست با اقدامات فکری و فرهنگی بسیار ارزشمند خود، علاوه بر رهایی جامعه مسلمان ایران و جهان اسلام از عقاید گمراه کننده و نقشه‏های شوم این فرقه، چالش‏های اساسی فرا روی اهداف و برنامه‏استعماری آن ایجاد نماید. در یک دسته بندی مهمترین پیامدهای انقلاب اسلامی بر وضعیت بهائیان داخل کشور عبارتند از:
1. گرایش عده زیادی از بهائیان به اسلام‏
پس از پیروزی انقلاب اسلامی تعداد بسیاری از بهائیان که از اقشار محروم و بی‏اطلاع از ماهیت این فرقه بودند، متوجه فریبکاری سران این فرقه شده، دست از بهائیت کشیدند و با ایجاد تسهیلات لازم ازطرف نظام جمهوری اسلامی به سوی مساجد حرکت کرده و به صورت دسته جمعی و خانوادگی به دامان پاک اسلام بازگشتند. عده‏ای از آنان هم ضمن راه اندازی جنبشی با عنوان جنبش آزادی بخش بهائیان ایران (جابا) با انتشار نشریه‏ای با نام «احرار» در سال 1358 به مخالفت علنی با سیستم بهائیت پرداختند.
جنبش مذکور ضمن انتقاد از تشکیلات بهائیت قبل از انقلاب، از همه کسانی که در دوران شاه برای بیگانگان جاسوسی کرده و در پست‏های حساس آب به آسیاب دشمنان ایران ریخته‏اند، انتقاد نمود. بهائیت در ایران، پیشین، ص 274 273.
اصولاً جاسوسی و خیانت به آب و خاک و خدمت به بیگانگان، «صفت مشترک» همه بهائیان است و این امر چه در گذشته و چه در حال، روشن و مستند و اثبات شده می‏باشد. این تنها حسین فردوست نیست که اعلام می‏کند «بهائی‏هایی که من دیده‏ام واقعاً احساس ایرانیت نداشتند و این کاملاً محسوس بود و طبعاً این افراد جاسوس‏های بالفطره بودند» ظهور و سقوط سلطنت پهلوی، پیشین، ج 1، ص 376. بلکه تمام کسانی که همچون او با این عناصر حشر و نشر، مراوده و تعامل داشته‏اند بر این واقعیت تلخ صحه می‏گذارند. همین صفت و خصیصه مشترک است که بهائیان را به صورت ابزارهای کارآمد به بهره‏برداری سازمان‏های جاسوسی انگلیس و اسرائیل و آمریکا می‏رساند و زمانی هم که این جاسوسان بالفطره به دام نیروهای امنیتی ما گرفتار می‏آیند و پس از محاکمه در دادگاه‏های انقلاب به اعدام محکوم می‏شوند ناله‏های حقوق بشری دشمنان بشریت از گلوها بالا می‏آید و خود را به حمایت از این جاسوسان و خیانت‏کاران به استقلال و تمامیت ارضی ایران موظف می‏دانند!
2. فقدان رسمیت‏
قبل از انقلاب اسلامی مردم مسلمان ایران به بهائیان به عنوان یک فرقه ضاله ضداسلام و ضد ملیت می‏نگریستند؛ این طرز تلقی بعد از انقلاب نیز نه تنها تغییر نکرد، بلکه با توجه به افشای اسناد خیانت، جاسوسی و توطئه‏های شوم این حزب سیاسی وابسته به بیگانگان بر علیه ملت مسلمان ایران، شدت نیز یافت و موجب گردید تا نظام مردمی و اسلامی به وجود آمده بعد از انقلاب هیچ‏گونه رسمیتی برای آنان قائل نشود و هرگونه فعالیت تشکیلاتی بهائیت ممنوع اعلام گردید.
3. از دست دادن حمایت دولتی‏
پس از پیروزی انقلاب اسلامی و سقوط رژیم وابسته پهلوی، این فرقه به یکباره تمام پشتوانه‏های سابق خود را در داخل کشور از دست داد و راه‏های سیطره بهائیت بر تشکیلات دولتی نیز مسدود گردید و از فعالیت این جریان منحط جلوگیری به عمل آمد؛ به صورت منطقی نظام اسلامی نمی‏توانست مثل زمان‏های گذشته با بذل و بخشش به آنها پست و مقام داده و دست عوامل نفوذی اسرائیل و بیگانگان را در جاسوسی، کارشکنی و ایجاد اخلال و انحراف در بدنه اجرایی نظام اسلامی باز گذارد. از این رو مشاغل حساس و غیر حساس دولتی و بعضاً غیر دولتی، که در رژیم پهلوی به فراوانی در اختیار آنان قرارداده شده بود از آنان باز پس گرفته شد، از کلیه مراکز نظامی، فرهنگی و هنری اخراج شدند، از ورود افراد وابسته به این فرقه به مراکز آموزش عالی جلوگیری شد و آنان که در این مراکز بودند، اخراج شدند. چرا که تجربه گذشتگان نشان داده بود که وقتی آنان در محیطهای آموزشی و فرهنگی، اداری و سیاسی قرار می‏گیرند، به علت وابستگی به تشکیلات بهائی از آن در جهت تبلیغ و ترویج بهائیت، ضربه زدن به دین مبین اسلام و منافع ملی، تأمین اهداف و مقاصد شوم اربابان خویش و استعمارگران، نهایت بهره‏برداری را می‏نمایند. از لحاظ اعتقادی و اخلاقی هم اختلاف زیادی بین موازین اخلاقی و اعتقادی آنان و مسلمانان وجود دارد و این خود می‏تواند یکی دیگر از عوامل طرد آنان از موسسات عمومی و دولتی باشد. همچنین از اشتغال آنان به تعدادی شغل آزاد مشخص هم که با طهارت و نجاست ارتباط داشته و با شرع مقدس اسلام مغایر بود، جلوگیری شد. بهائیت در ایران، پیشین، صص 281- 282.
4. آسیب دیدن تشکیلات بهائیت‏
طبق اسناد به دست آمده از لانه جاسوسی آمریکا، با برچیده شدن رژیم منحوس پهلوی فرقه بهائیت با شدیدترین بحران در طول حیات یکصد و سی ساله‏اش روبرو گردید و مشکلات متعددی برای فرقه مذکور به وجود آمد و به تبع از دست دادن پشتوانه قوی دولتی، این تشکیلات منظم نیز به شدت آسیب دید و به قول سخنگوی بهائیان، به حال مرگ افتادند: «تاریخ: 20 ژوئن 79، جناب رابرت پرایور... کارمند سفارت را مطلع گردانید که یکی از 9 نفر از «مردان متفکر» جامعه بهائیت برای بحث در مورد اعمال اخیر رژیم جدید ایران، سری به او زده است. سخنگوی بهائی گفت که جامعه، احساس می‏کند که از جهات اداری، اجتماعی و مالی در حال مرگ است و با بدترین بحران در تاریخ 128 ساله‏اش مواجه شده است». اسناد لانه جاسوسی، شماره 73، مسلک‏های استعمار، سند شماره 3، ص 1.2.

همچنین به دلیل محرز شدن جاسوسی عده‏ای از سران تشکیلات در شهرهای مختلف کشور و نیز کمک به تثبیت نظام شاهنشاهی و نیز حیف و میل اموال مسلمین و سرازیر کردن بیت المال به جیب صهیونیست‏ها، تعدادی از آنان دستگیر و پس از محاکمه توسط دادگاه‏های انقلاب اسلامی به حبس‏های متفاوت و اعدام محکوم شدند. بهائیان تا سال 1362 کماکان به طور مخفیانه به فعالیت‏های تشکیلاتی خود ادامه می‏دادند. در این سال دادستان کل کشور با انتشار نامه رسمی، هرگونه فعالیت تشکیلاتی بهائیت در ایران را ممنوع اعلام نمود. علی رغم ممنوعیت فعالیت تشکیلاتی، سران این فرقه ضاله به دنبال تعقیب اهداف شوم اربابان خویش و برای تداوم سلطه و سیطره بر پیروان خود در ایران تلاش نمود تا با پنهان کاری به راه اندازی تشکیلات جدید در سطح محدود اقدام نماید.
تشکیلات بهائیت در ایران‏
همانگونه که گذشت مرکز هدایت و رهبری فرقه بهائیت در اسرائیل است. در زمان قبل از انقلاب یک محفل نه نفری ملی در تهران، کل تشکیلات بهائیت ایران را هدایت می‏کرد. در کنار آن محافل محلی بود که هر کدام به بخش مختلفی تقسیم می‏شدند. بعد از انقلاب این تشکیلات تغییر کرد؛ به دستور بیت‏العدل یک هیئت سه نفره به نام هیئت خادمین در تهران - که در نزد بهائیان به یاران ملی معروف است - به همراه هیئت‏های خادمین محلی در استان‏ها و شهرستان‏ها کار هدایت و رهبری تشکیلات فرقه بهائیت را دنبال نمودند. هیئت خادمین استان‏ها و شهرستان‏ها توسط رابطی با مرکزیت بهائیت در تهران در ارتباط هستند و هر کدام از هیئت‏های خادمین توسط چندین هیئت دیگر یاری داده می‏شوند و خانواده‏ها نیز در تشکیلات بهائیت جایگاه خود را داشته و نقش مؤثری در هدایت فرزندان و اعضاء خانواده که براساس دستورالعمل تشکیلات اجراشود، دارند. هر خانواده و هر فردی باید با (محفل محلی) در تماس باشد. بعد محفل‏های محلی دسته بندی می‏شود و از چند شهر همه به یک رئیس می‏رسند. رئیس استانشان یک نفر از آن هیئت سه نفری است. او هر گزارشی که داشته باشد را به محفل ملی می‏دهد و اطلاعات توسط این نماینده‏ها در محفل ملی جمع شده و از آنجا به بیت‏العدل (اسرائیل) می‏فرستند. مصاحبه با یک نجات یافته دیگر از بهائیت ، 7، تشکیلات بهائیت بعد از انقلاب، روزنامه کیهان، 28/2/1386، صفحه 8.
5. فرار و مهاجرت عناصر بهائی‏
با آغاز تحرک و خیزش انقلابی مردم مسلمان ایران به رهبری حضرت امام خمینی(ره) سران و بزرگ سرمایه داران بهائی، سرمایه‏های کشور را از ایران خارج کرده، یکی پس از دیگری از ایران گریختند. این گریز با پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن 1357 و پس از آن اوج گرفت. احتضار بهائیت؛ وقوع انقلاب بهائیان در عصر پهلوی‏ها 38، احمد اللهیاری، روزنامه کیهان، یکشنبه 16 دی 1386.
بسیاری از بهائیان سال‏های آغازین انقلاب خود را به صورت غیرقانونی و به شیوه «قاچاق» و از طریق پول به افرادی که در نوار مرزی ترکیه و ایران و یا نوار مرزی ایران و پاکستان و بنادر متروکه دریای عمان زندگی می‏کردند، به خارج از حوزه اقتدار جمهوری اسلامی رساندند و از کشورهای انگلیس، آمریکا، فرانسه کانادا و...، درخواست پناهندگی کردند و بلافاصله از سوی دولت‏های مذکور، به عنوان پناهنده سیاسی پذیرفته می‏شدند.
همچنین بر اساس «شماره تسجیلی» که برای هر بهائی صادر می‏شود و به تأیید «بیت‏العدل حیفا» می‏رسد، کلیه بهائیان ایران - در هر جای جهان که باشند - می‏توانند از دادگاه‏های دولت‏های بسیاری از کشورهای جهان از انگلستان، ایالات متحده آمریکا، کانادا، فرانسه گرفته تا قبرس و چک و اسلواکی و مجارستان درخواست پناهندگی کنند و دادگاه‏های تمام این کشورها براساس یک توافق محرمانه فوراً به فرد تقاضا کننده، پناهندگی می‏دهند و حتی مخارج بین راه او را نیز پرداخت می‏کنند. خاطرات یک نجات یافته از بهائیت، به نقل از: سایه شوم (بازتاب)، شگردهای نوین بهائیت علیه تشیع، روزنامه کیهان، 21/6/1385.
6. تغییر نوع فعالیت‏ها
پس از پیروزی انقلاب اسلامی بهائیان فعالیت‏های خود را مخفی‏تر و مرموزانه‏تر تداوم بخشیدند و با توجه به وابستگی و سرسپردگی آنان به دشمنان خونخوار و کینه توز اسلام همچون آمریکا، انگلیس و اسرائیل، مورد حمایت‏های گسترده سیاسی و تبلیغاتی و اقتصادی آنان قرار گرفته و به گمراه‏سازی و انحطاط آفرینی پرداختند. و از طرف دیگر نقش ستون پنجم و جاسوسان مورد اعتماد را برای کشورهای استعماری غرب به ویژه آمریکا ایفا نمودند. این فعالیت‏ها همچنان استمرار یافته است و هم اینک این جمعیت بیگانه پرست در عرصه‏های فکری و سیاسی - چه به صورت تلاش‏های تبلیغی و فرهنگی و چه به شکل تفرقه‏افکنی و جاسوسی برای دشمنان - به تلاش‏های مرموز و ویرانگر خود ادامه می‏دهد. بهائیت، مذهب استعمار ساخته برای مقابله با اسلام، روزنامه جمهوری اسلامی، به نقل از: پایگاه موعود، 8 خرداد 1385.


[ شنبه 89/7/17 ] [ 11:10 صبح ] [ روستای ایول ]
درباره وبلاگ
موضوعات وب
امکانات وب
بازدید امروز: 0
بازدید دیروز: 62
کل بازدیدها: 105137

» فهرست موضوعی یادداشت ها «

» آرشیو مطالب «
اردیبهشت 1389
خرداد 1389
تیر 1389
تیر 89
مرداد 89
شهریور 89
مهر 89

» موضوعات وبلاگ«